Trgovina

/Trgovina
  • Ključ Ljubezni z univerzalno kodo Ljubezni, Ti bo v pomoč pri uresničevanju vsega, česar se boš lotil(-a). Izbiraš lahko med štirimi možnosti (material - glina/fimo masa ali les).Vsak mesec je v obdobju od mlaja do polne lune narejeno le nekaj teh posebnih ključev. Na dan polne lune je vsak izmed njih ožarjen z energijo Univerzuma. Ko se pojavijo različni fizični simptomi, zaradi določenega neravnovesja v Meni ali Tebi, je najbolj pomembno, da se naučiva zaustaviti, pogledati, kaj se dogaja v nama in dovoliti energiji Univerzuma, da  uredi, da stvari, dogodki stečejo v želeno smer - s tokom. Meni ob vsakem neravnovesju najbolje pomaga Ključ Ljubezni, osem obredov pomlajevanja in vaje Hvaležnosti.  Z njimi se uglasim s kozmosom, s trenutno energijo in s samim seboj. (Cena ne vsebuje DDV, saj nismo davčni zavezanci)
  • Dan regeneracije, pomlajevanja in osvobajanja  Če resnično želiš doseči želeno pri svojem telesu, zavedanju, energiji, je potrebna uskladitev želenega na vseh nivojih (zavestnih/podzavestnih). Skozi svoja predavanja sem spoznala, da besede Ključa Ljubezni odpirajo srca - otrokom, učiteljem in staršem. Ko je srce odprto in se naša telesa prepustijo zvoku Tišine ter osmim obredom ključa Ljubezni - dosežemo tisto po čemer ves čas hrepenimo. Pridruži se nam. Če si za - prispevek nakažeš na: Društvo za Boljši svet, Vilinski ključ, Podljubelj 269, 4290 Tržič, IBAN: SI56 0312 6100 0821 837 (odprt pri SKB), s pripisom V TEBI JE ZDRAVILO ali dodaš v košarico (Cena ne vsebuje DDV, saj nismo davčni zavezanci)
  • Predavanje in edinstvene vaje. S pomočjo slišanega, videnega in s pomočjo edinstvenih vaj se boš regeneriral(-a), osvobajal(-a) vzorcev in pomlajeval(-a). Da pa bo vse skupaj imelo boljši rezultat, bo za to poskrbel rokovnik za Boljši svet.  (Cena ne vsebuje DDV, saj nismo davčni zavezanci)
  • Čudež za uravnavanje miru v moji - tvoji psihi/razumu.

    (Cena ne vsebuje DDV, saj nismo davčni zavezanci)

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih