Trgovina

/Trgovina
  • Ključ Ljubezni z univerzalno kodo Ljubezni, Ti bo v pomoč pri uresničevanju vsega, česar se boš lotil(-a). Izbiraš lahko med štirimi možnosti (material - glina/fimo masa ali les).Vsak mesec je v obdobju od mlaja do polne lune narejeno le nekaj teh posebnih ključev. Na dan polne lune je vsak izmed njih ožarjen z energijo Univerzuma. Ko se pojavijo različni fizični simptomi, zaradi določenega neravnovesja v Meni ali Tebi, je najbolj pomembno, da se naučiva zaustaviti, pogledati, kaj se dogaja v nama in dovoliti energiji Univerzuma, da  uredi, da stvari, dogodki stečejo v želeno smer - s tokom. Meni ob vsakem neravnovesju najbolje pomaga Ključ Ljubezni, osem obredov pomlajevanja in vaje Hvaležnosti.  Z njimi se uglasim s kozmosom, s trenutno energijo in s samim seboj. (Cena ne vsebuje DDV, saj nismo davčni zavezanci)
  • Če resnično želiš doseči želeno pri svojem telesu, zavedanju, energiji, je potrebna uskladitev želenega na vseh nivojih (zavestnih/podzavestnih). Za to potrebuješ dodatno energijo in ključ, ki odpira tvojo povsem unikatno ključavnico, skozi katero vstopaš v svet svoje izpopolnjenosti. Osebno delam na zdravju, regeneraciji in pomlajevanju mojega fizisa. Na lepoti videnja, soustvarjanja obilja, pritekanja denarja v moj osebni in poslovni svet, ter na pridobivanju podporne energije pri uresničevanju želenega. Zaželen prispevek ob najinem srečanju je 10,00€, ki se ob zaključku delavnice lahko unovči ob nakupu knjige V TEBI JE ZDRAVILO. Prispevek nakažeš na: Društvo za Boljši svet, Vilinski ključ, Podljubelj 269, 4290 Tržič, IBAN: SI56 0312 6100 0821 837 (odprt pri SKB), s pripisom V TEBI JE ZDRAVILO ali ga poravnaš na kraju dogodka. (Cena ne vsebuje DDV, saj nismo davčni zavezanci)
  • Predavanje in edinstvene vaje. S pomočjo slišanega, videnega in s pomočjo edinstvenih vaj se boš regeneriral(-a), osvobajal(-a) vzorcev in pomlajeval(-a). Da pa bo vse skupaj imelo boljši rezultat, bo za to poskrbel rokovnik za Boljši svet.  (Cena ne vsebuje DDV, saj nismo davčni zavezanci)
  • Čudež za uravnavanje miru v moji - tvoji psihi/razumu.

    (Cena ne vsebuje DDV, saj nismo davčni zavezanci)

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih