Dan regeneracije, pomlajevanja in osvobajanja

//Dan regeneracije, pomlajevanja in osvobajanja

Dan regeneracije, pomlajevanja in osvobajanja

Če resnično želiš doseči želeno pri svojem telesu, zavedanju, energiji, je potrebna uskladitev želenega na vseh nivojih (zavestnih/podzavestnih).

Za to potrebuješ dodatno energijo in ključ, ki odpira tvojo povsem unikatno ključavnico, skozi katero vstopaš v svet svoje izpopolnjenosti.

Osebno delam na zdravju, regeneraciji in pomlajevanju mojega fizisa. Na lepoti videnja, soustvarjanja obilja, pritekanja denarja v moj osebni in poslovni svet, ter na pridobivanju podporne energije pri uresničevanju želenega.

Zaželen prispevek ob najinem srečanju je 10,00€, ki se ob zaključku delavnice lahko unovči ob nakupu knjige V TEBI JE ZDRAVILO.

Prispevek nakažeš na: Društvo za Boljši svet, Vilinski ključ, Podljubelj 269, 4290 Tržič, IBAN: SI56 0312 6100 0821 837 (odprt pri SKB), s pripisom V TEBI JE ZDRAVILO ali ga poravnaš na kraju dogodka.

(Cena ne vsebuje DDV, saj nismo davčni zavezanci)

Kategorija:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih