Odkrij skrivnost 2021-04-19T10:52:37+00:00

Odkrij skrivnost – sedem čudežev moje nadgradnje in pomlajevanja

Ključ ljubezni

me spremlja osem let.
Z njim sem ustvarila štiri knjige in dva rokovnika za Boljši svet, predavala približno 25 000 učencem, dijakom, odraslim, ranljivim skupinam (vzgojni domovi) …

Z njim doživljam srčne, tople, sprejemajoče odzive: http://www.vilinskikljuc.si/novice.html

Zadnji dve leti se skupaj z njim psihofizično in energijsko pomlajujem, regeneriram in zdravim. Pomaga mi pri osvobajanju strahu in prepričanj, ki me ovirajo. Osebnostno rastem, si dvigujem vibracijo in gradim na odnosu z življenjskim partnerjem in mojimi dragimi otroci.

V letu 2018 me je popeljal do naključij s pomočjo katerih sem lažje sprejela in sledila lekciji svoje življenjske učiteljice (več o tem: v rubriki DOŽIVETJA))

in mi pomagal prebroditi najtežje trenutke ob izgubi velikega sončka – najmlajšega sina – Žaka.

Sedaj je ključ Ljubezni na voljo tudi tebi. V različnih verzijah in materialu. Vsak ključ je unikat.
Izdeluje se na različnih koncih Slovenije, kodo univerzalne Ljubezni pa prejme, ob polni luni v Deželi ključa Ljubezni (v vilinski deželi – Podljubelj).

Postani del ključa Ljubezni tudi Ti.

Foto: Boštjan Gunčar/marec 2018

Naroči svoj unikatni ključ ljubezni

Foto: Klavdija Žitnik/marec 2019

V zadnjih dveh letih sem spoznala, da so za realizacijo želenega najbolj pomembne vibracije, katerih del smo. Višje vibriramo, lepše “stvari” privlačimo. Pojavilo se mi je vprašanje? Kako preseči vzorce otroštva, zaradi katerih si nižam vibracijo? Lotila sem se raziskovanja (Dr. Dawid R. Hawkinsn) in posledično na trenirala sklop preprostih vaj, s katerimi si zvišujem vibracijo. Ena najljubših mi je vaja hvaležnosti. Za priokus kratek opis:

Če se želiš dvigniti v svoji vibraciji in svoje slabo počutje nadomestiti z radostjo, ti bo vaja hvaležnosti prišla zelo prav. Dostikrat se znajdemo v situaciji, ko nam kakšen človek resnično ni po godu, ne s svojimi besedami, ne s svojim obnašanjem. Takrat je najbolje, da si v mislih ustvarimo oranžen balon. Predstavljajmo si ga, da lebdi, nad nami in “zoprnim sogovornikom”. Potem pomislimo na to, da je človek pred nami, tako kot mi, le oseba, s svojimi strahovi in s svojo zgodbo. Predstavljamo si, da nam ta trenutek ne zmore dati, nič več, kot nam da. Potem v mislih vzemimo v roke čopič in v oranžni balon zapišimo HVALA. Ob tem poizkušajmo začutiti HVALA, kot besedico srčne hvaležnosti. Naj nam v srcu zaigra melodija hvaležnosti, naj nam telo preplavijo prijetni topli mravljinci. Ko boš prečikiral-a svoja občutja, opazuj človeka nasproti sebe. Opazuj, kako se prične mehčati, kako njegove obrazne poteze pridobivajo na milini, kako njegove roke zapušča krčevitost in kako njegov ton glasu obarva milina večerne zarje …

Obredi pomlajevanja

S pomočjo osmih obredov pomlajevanja sem:

– se osvobodila primeža anksioznosti in klavstrofobije;

– ponovno uskladila svoje fizično telo;

– se osvobodila bolečin sklepov;

– pridobila na koncentraciji (takratni znaki so nakazovali na začetek demence);

– brez botoksa in plastičnih operacij prišla do boljšega fizičnega videza.

Se soočila s svojo življenjsko učiteljico, ji dala “veljavo” in jo na miren ter ljubeč način pospremila po poti slovesa.

Se učim sprejemati vsega kar Življenje prinese, tudi fizični odhod svojega otroka.

Želiš pobližje spoznati obrede pomlajevanja in njihov učinek?  

Pridruži se mi na enem izmed mojih predavanj KLJ po vsej Sloveniji.

Izbiraš lahko med dvema opcijama:

Naroči vstopnico za predavanje in vaje

Vilinski simboli

Pri mojem dosedanjem delu je bilo prisotnih veliko zanimivih naključjih. Eden izmed njih so bili tudi vilinski ključi, zato ob svojem psiho-fizičnem in energijskem regeneriranju, pomlajevanju in zdravljenju uporabljam tudi njih.

Mumija – ALTAJSKA SKALNA SMOLA

Ta zadevica je zame, poleg ključa Ljubezni in vaj, eden velikih čudežev tega prečudovitega planeta.

Več o tem si lahko prebereš v moji življenjski zgodbi

Mumija, ki se oglašuje na strani Ključa Ljubezni izhaja iz težko dostopnih predelov Altajskega gorovja v Sibiriji.

V tradicionalni indijski medicini ayurvedi velja za najmočnejše naravno zdravilno sredstvo.

Mumija je prejela status substance mladosti, saj revitalizira celotni organizem. O njenih učinkih Ti lahko naštevam še in še …

Najbolj pomemben UČINEK   je bil pri meni ta, da sem iz sebe pričenjala luščiti obroč anksioznosti in si uravnala psiho-fizično in energijsko ravnovesje.

Mumija mi je med drugim dala tudi uvid, da se lahko za neuravnoteženim psihičnim stanjem skriva pomanjkanje določenih snovi v našem organizmu.

Splošne karakteristike Mumije:
Mumija je eno najpopolnejših in povsem naravnih prehranskih dopolnil.
Moje prve izkušnje z njo so bile, ko je pred približno desetimi leti (takrat pri nas o mumiji še ni bilo nobenega govora) možev brat prinesel iz Indije majhen (za lešnik velik) smolnat krogec zavit v  folijo. Podaril ga je mojemu možu in ob tem dejal: »To je indijsko zlato – smola himalajskih gora.« Moj mož je to vredno zlato shranil med  preostale prehrambne dodatke in me seveda pozabil o tem obvestiti. Kmalu za tem je temu dogodku sledilo moje čiščenje omare in indijsko zlato se je znašlo v smeteh ;).

Foto: Klavdija Žitnik/marec 2019

Jaz in ti

V so-čutenju, razumevanju in ODPUŠČANJU.
V združevanju in ustvarjanju Boljšega sveta – sveta ključa Ljubezni.

Vilinski simboli

Pri mojem dosedanjem delu je bilo prisotnih veliko zanimivih naključjih.
Eden izmed njih so bili tudi vilinski ključi, zato ob svojem psiho-fizičnem in energijskem regeneriranju, pomlajevanju in zdravljenju uporabljam tudi njih.

Foto: Boštjan Gunčar/marec 2018

Psička Bela

Ta kuža mi daje uvid v Ljubezen, brez pogojevanja,

uvid v sredino, ki JE – TUKAJ in ZDAJ in preprosto LJUBI.

Mati zemlja – Oče univerzum – Ključ ljubezni

Jaz in Ti živiva na prečudovitem planetu Zemlja.
Sva del kozmične energije Vesolja.
Del univerzalne Ljubezni,
ki osvobaja Mene – Tebe – Mati Zemljo.

Učiva se hvaležnosti, radosti, igrivosti in skupaj ustvarjava BOLJŠI in LEPŠI SVET.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih